Työelämä kuormittaa meitä monella tavalla ja jatkuvat muutokset ovat arkipäivää yhä useammassa työssä. Tilastot kertovat omaa kieltään mielenterveysperusteisten sairaslomien ja työkyvyttömyyseläkkeiden lisääntymisistä. Työelämä on muuttunut psyykkisesti ja sosiaalisesti kuormittavammaksi ja muutos kiihtyy edelleen. Myös työn ja perheen yhteensovittaminen kuormittaa usein ruuhkavuosiaan eläviä työikäisiä. Miten kivikautiset aivomme selviävät nykytyöelämästä? Aivotutkija Minna Huotilainen on kuvannut 2000-lukua säheltämisen vuosikymmeneksi ja säheltäminen tuntuu jatkuvan myös 2020-luvulla. Maailman terveysjärjestö WHO onkin julistanut stressin 2000-luvun terveysepidemiaksi. Työelämä kuormittaa aivojamme tavalla, joka saa ne pahimmillaan lamaannu, pakene, taistele - tilaan. Tällöin teemme päätöksiä nopeasti ilman harkintaa ja vuorovaikutuksemme laatu heikkenee. Pahimmillaan tila johtaa esimerkiksi työuupumukseen.

Haluamme tarjota tukemme yrityksellenne, jotta henkilöstönne voi tarjota parastaan niin töissä kuin kotonakin. Tuotamme yrityksille ja työyhteisöille koulutuksia ja workshoppeja, jotka pohjaavat positiivisen psykologian tutkittuun tietoon ja menetelmiin sekä ymmärrykseemme aivojen toiminnasta niin työympäristöissä kuin vuorovaikutustilanteissakin. Koulutukset ja workshopit räätälöidään aina työyhteisön tarpeiden pohjalta.

Positiivinen psykologia on tiede, joka tutkii mikä yksilöissä ja yhteisöissä on ehyttä ja toimivaa. Mitä ovat ne tekijät, joita löydämme kukoistuksen takaa? Tarkoituksena on tukea ihmisen vahvuuksia ja löytää keinoja edistää ihmisen hyvinvointia ja kykyä selviytyä haasteista. Tavoitteena on luoda työkaluja menetelmiä, joita hyödyntämällä meillä jokaisella on mahdollisuus nostaa hyvinvointimme tasoa kohti kukoistusta.

vlad-hilitanu-1FI2QAYPa-Y-unsplash.jpg